Contact
Diferiti, dar mai buni! Implant de ultima generatie, din titan de grad 5 , contact morfologic titan/os de 1:9 brevetat, suprafete tratate SLA, conexiune hex intern conica, pregatit pentru chirurgie minim invaziva si incarcari imediate, cu o stabilitate primara de exceptie. Descopera sistemul IBS Implant: Magic FC!
Descopera catalogul Sistemului chirurgical Magic, in care sunt prezentate: Magic Drill Kit , Magic Sinus&Expansion Kit si Magic Guide Kit , impreuna cu protocoale chirurgicale specifice. Sistemul chirurgical Magic de la IBS este pregatit pentru chirurgie minim invaziva, one drill.
Diferiti, dar mai buni! Implant unicorp,pregatit pentru chirurgie minim invaziva,incarcari imediate sau lucrari multiunit, titan de grad 5, contact morphologic titan /os de 1:9,suprafete SLA, . Descopera sistemul IBS Implant: MagiCore!
Sistemul implantar IBS este un sistem de implanturi avansat, la care activitatea de cercetare și dezvoltare a început în 2003, pentru a permite tuturor dentiștilor să aplice abordarea modernă a tratamentelor implantare bazate pe proteze, reducând astfel la minimum disconfortul pacientului. Prin aplicarea unui sistem personalizabil, care are în vedere diferitele caracteristici ale pacientului (calitatea și volumul oaselor, structurile...