Contact

Magnetic Mallet (Ciocan Magnetic)

Meta Ergonomica a decis să depășească toate dificultățile și problemele relevante ale tehnicii manuale de utilizare a osteotoamelor, concentrându-se pe forțe și durata lor de aplicare pentru a obține cea mai bună deformare plastică a osului; având în vedere faptul că orice material poate fi deformat plastic prin aplicarea unei forțe/accelerații, a cărei durată de aplicare este principalul factor ce determină fluxul celular mai ușor sau mai dificil, a fost evident că problema era găsirea intervalului corect de accelerații și durata corectă de aplicare a acestor accelerații.

Aceasta a însemnat obținerea unui dispozitiv Magnetic Mallet care să transmită o percuție de intensitate ridicată și această percuție ar fi trebuit să fie distribuită în osteotom printr-o undă de șoc de scurtă durată, având atât o componentă sonică, cât și una de inerție.

Chirurgul, folosind o singură unitate de comandă, poate opera trei piese de mână diferite, obținând următoarele:

· Plasarea implantului și pentru cazurile în care, în trecut, această intervenție chirurgicală nu a fost recomandată. Chirurgul poate efectua o intervenție chirurgicală efectuând un ridicare sinusală, o creastă divizată, o tehnică fără lambou sau o plasare imediat după extracție în funcție de situația inițială a pacientului.

· Extracția dinților și rădăcinilor.

· Îndepărtarea coroanelor și punților.

Toate tehnicile menționate mai sus se realizează într-un mod care nu implică riscuri, foarte rapid și cu rezultate durabile și previzibile

 

Descarca catalogul de prezentare Magnetic Mallet!