Contact
BIOPAD este un dispozitiv medical din colagen cabalin liofilizat si steril, ce poate fi folosit cu succes in siturile chirurgicale implantare, post extractional sau sinusal, avand calitati hemostatice exceptionale. Este comerciazat in box de carton care contine 3 bureti de collagen cu dimensiuni de 5x5x0,6.
Tooth Transformer sistem avansat de inginerie tisulara, prin care un dinte extras, este procesat si transformat in material de regenerare osoasa, in doar cateva minute!Avantaje:-timp scurt de procesare-economic-BMP-2 prezent-autolog-vindecare rapida-compatibilitate ridicata Descarca CATALOG PREZENTARE TOOTH TRANSFORMER!
PeriAcryl 90 poate fi folosit atat in grefe osoase sau gingivale, cat si in acoperirea suturilor de sit chirurgical, membranelor sau alte materiale de regenerare! PeriAcryl 90 are activare rapida in contact cu saliva sau apa, iar aplicat in multistrat ramane pe sit, pana la 14 zile Vezi CATALOG PREZENTARE PeriAcryl 90!
Meta Ergonomica a decis să depășească toate dificultățile și problemele relevante ale tehnicii manuale de utilizare a osteotoamelor, concentrându-se pe forțe și durata lor de aplicare pentru a obține cea mai bună deformare plastică a osului; având în vedere faptul că orice material poate fi deformat plastic prin aplicarea unei forțe/accelerații, a cărei durată de aplicare este principalul factor ce...
Even if this guide is not aimed to give medical indications the surgeon should already be aware of, we deem useful reminding the main contraindications to bone regeneration surgery. Bone regeneration surgery for patients showing one or more of the following conditions is to be considered at risk, or totally contraindicated. Patients irradiated in the head and neck area ...