Contact

Simpozion dedicat chirurgiei minim invazive

Smartnote in colaborare cu IBS Implant va invita la simpozionul dedicat chirurgiei minim invazive organizat de catre IBS Implant si AMII (Academia de implantologie minim invaziva) din Seoul, Coreea de Sud.

Vezi aici brosura evenimentului!

DATA 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2019

Locație: Hotel Conrad,Seoul, Coreea de Sud.

TAXĂ   PARTICIPARE:    9000 euro

Include 70 implanturi Magic Core, 6 nopți de cazare in Seoul, Hotel Conrad, 2 zile de simpozion cu  pauze de cafea, mese incluse, tururi in Seoul,  imprejurimi si biletele de avion.

Pentru a vă înscrie sau dacă aveți și alte întrebări, vă rugăm să contactați reprezentantul dvs. de vânzări:

Ardeal: Silviu Tarta , tel: 0741.240.300

Moldova, Dobrogea: Marcel Paun,  tel:0741.240.301

Bucuresti: Bogdan Joita, tel: 0741.240.302

National Office: tel: 0741.240.303, vanzari@smartnote.ro

TERMENI ȘI CONDIȚII

• Se solicită plata de 50% la momentul înscrierii si 50% pana la data de 30 Septembrie 2019
• Pentru anulare cu mai puțin de 10 zile înainte de data cursului se achită 300 euro ca taxe administrative 
• Smartnote srl nu oferă asigurare de călătorie sau medicală. Participanții sunt rugați să își achiziționeze asigurarea cu nivelul de acoperire dorit 
• Participanții pot informa Smartnote srl despre alergii alimentare sau preferințe conform credințelor religioase sau de stil de viață în momentul confirmării prezenței. Acest lucru va permite organizatorului să se coordoneze cu furnizorii de catering pentru a îndeplini din timp orice solicitare. Rețineți că furnizorii de catering și restaurantele din Coreea nu sunt în general pregătite să satisfacă solicitările de ultimă oră care diferă de cultura alimentară locală. 
• Băuturile alcoolice și vinurile vor fi oferite în timpul evenimentelor sociale de seară în cantități moderate, având scop de degustare și completare a meniului în funcție de cultura culinară locală. Participanții care nu sunt interesați de consumul de alcool vor avea la alegere o gamă variată de alte băuturi nealcoolice. Smartnote si IBS Implant nu încurajează consumul de alcool în cantități mari.