Contact

MAGNETIC in MILAN

Învățarea protocoalelor chirurgicale conservatoare cu Dispozitiv dinamic magnetic (Ciocan Magnetic)

Vezi aici brosura evenimentului!

PROGRAM EDUCAȚIONAL

-      Ridicarea podelei sinusului transcrestal

-      Gestionarea localizată a podelei sinusului (LMSF)

-      Sinusul molar

-      Divizarea conservatoare a crestei maxilarului (implanturi imediate)

-      Extracții conservatoare 

ZIUA 1 (Joi)

-       Sosire în Milano, transfer la hotel în centrul orașului (zonă pietonală)

-       Timp liber

ZIUA 2 (Vineri)

- 8:30 Plecare de la hotel către clinica de formare. Discuțiile ar putea avea loc într-o sală de ședințe din același hotel.

- 9:00: Prezentarea tehnologiei dinamice magnetice și aplicațiile sale în chirurgia orală

- 9:15: Ridicarea atraumatică a podelei sinusurilor transcrestale: cazuri, proceduri chirurgicale.

- 10:00: Tehnica LMSF: cazuri, procedură chirurgicală

- 10:45: Sinusul molar

- 11:30: Pauză de cafea

- 11:45: Întrebări & răspunsuri și incursiuni

- 13:00: Pauza de prânz

- 13:30: Atelier de lucru utilizând animale

- 15:00: Sfârșitul activităților

- Timp liber

- 18:30: Cină în stil milanez.

Aperitiv neoficial și gustări într-un bar clasic din Milano

ZIUA 3 (Sâmbătă)

- 8:30 Plecare de la hotel către clinica de formare.

- 9:00 Extracții conservatoare

- 10:30 Divizarea crestei conservatoare cu tehnici de plasare a implantului (cu si fără exerciții chirurgicale)

- 11:30 Pauză de cafea

- 11:45: Întrebări & răspunsuri și incursiuni

- 13:00 Pauza de prânz  

- 13:30: Atelier de lucru utilizând animale

- 15:00: Sfârșitul activităților

- Timp liber

- 19:00: "O cină în Milano"

Cină socială într-un restaurant clasic din Milano. Pentru cei care vor fi prezenți, cina va fi combinată cu degustarea vinurilor din Toscana.

ZIUA 4 (Duminică)

- Transfer de la hotel la aeroport (sunteți lăsați la aeroport cu 2 ore și 30 minute înainte de decolare. Transferul durează aproximativ 45 min

 

Conditii inscriere

Doar cursul 1600 euro si un voucher de reducere de 500 euro la achizitionarea Magnetic Mallet versiune completa  (inclusiv călătoria)

Configurație Ciocan Magneticși curs complet ( inclusiv călătoria) 6000 euro

*Ciocan Magnetic, piesă manuală, osteotomi drepți și curbați, vârfuri, lamă și set complet de extractoare speciale, îndepărtarea coroanei, inclusiv inserții.

Pentru a vă înscrie și a pune întrebări, adresați-vă unui reprezentant de vânzări sau trimiteți un e-mail la vanzari@smartnote.ro.

Locuri Q1 și Q2 2019

20-24 Martie

10-14 Aprilie

15-19 Mai

5-9 Iunie

19-23 Iunie

Termeni și condiții

- După efectuarea plății , prezența și biletele de avion trebuie confirmate în termen de 45 de zile pentru intervalul ales.

Confirmările ulterioare sunt acceptate în funcție de disponibilitate și de plata eventualelor taxe suplimentare pentru confirmarea cu întârziere a biletelor de avion.

- Biletele de avion incluse în această propunere sunt pentru orice companie aeriană low cost sau de linie, clasa economică, 1 bagaj verificat. Participanții pot alege o companie aeriană preferată sau o clasă superioară, plătind diferența prețului de bilet în comparație cu itinerarul propus și în conformitate cu politica menționată mai sus.

- Smartnote srl nu oferă asigurare de călătorie și asigurare medicală. Participanții sunt rugați să își facă asigurările, alegându-și nivelul de acoperire după preferințe.

- Transferul de la și la aeroport este inclus și organizat de Metaergonomica srl cu transport către aeroport cu 2 ore și 30 minute înainte de plecare. În cazul în care participanții nu sunt prezenți la ora stabilită pentru transferul către aeroport sau dacă participanții solicită o preluare ulterioară care duce la pierderea zborului, Metaergonomica srl nu își asumă responsabilitatea și nu va fi trasă la răspundere pentru taxele de redirecționare ale companiilor aeriene.

- Hotelul de 4 stele din centrul orașului Milano va fi indicat în momentul emiterii de bilete de avion. Participanții pot opta pentru un hotel diferit sau o categorie superioară, la alegerea lor, plătind diferența de preț la hotel dacă va fi cazul.

- Participanții pot informa Smartnote srl despre alergii alimentare sau preferințe conform credințelor religioase sau de stil de viață în momentul confirmării prezenței. Acest lucru va permite organizatorului să se coordoneze cu furnizorii de catering pentru a îndeplini din timp orice solicitare. Rețineți că furnizorii de catering și restaurantele din Italia nu sunt în general pregătite să satisfacă solicitările de ultimă oră care diferă de cultura alimentară locală.

- Băuturile alcoolice și vinurile vor fi oferite în timpul evenimentelor sociale de seară în cantități moderate, având scop de degustare și completare a meniului în funcție de cultura culinară locală. Participanții care nu sunt interesați de consumul de alcool vor avea o gamă variată de alte băuturi nealcoolice.Smartnote si Metaergonomica nu încurajează consumul de alcool în cantități mari.